skip to Main Content

De menukaart van het Nationaal Programma Onderwijs is gepresenteerd. Wonderwijs biedt mooie kansen voor zinvolle menukeuzes.
Hieronder vind je voor welke menuopties Wonderwijs interessante scholingen te bieden heeft.

Vroegschoolse interventies

Voor het aanpakken van problemen op het gebied van ontwikkeling en leren op de meest fundamentele manier, biedt de 3-daagse opleiding reflexintegratie voor onderwijspersoneel een mooie kans!

Eerst een laagdrempelige kennismaking met deze methodiek?
In de workshop Brein in Beweging ben je in een middag geïnspireerd en gaan de deelnemers met tal van laagdrempelige bewegingsactiviteiten hun werkveld in.

Voor een totaalpakket expertise op het gebied van vroegschoolse interventies, biedt Wonderwijs de Jaaropleiding Anders kijken naar kinderen.
In deze opleiding leren deelnemers alles over de meest fundamentele bouwstenen van leren en ontwikkeling en hoe hier op een constructieve manier mee aan het werk te gaan.

Metacognitie en zelfregulerend leren

Jouw school kan de geaccrediteerde LEREN LEREN Methode in huis halen. Middels een eenmalige 3- daagse opleiding voor één of meer leerkrachten/docenten kan de methode nog dit jaar onbeperkt bij alle leerlingen ingezet worden. Zowel individueel als in groepen.
Klik hier voor data en inschrijven.

Voor een totaalpakket expertise op het gebied van metacognitie en zelfregulerend leren, biedt Wonderwijs de Jaaropleiding tot Didactisch Leerspecialist.
Wonderwijs heeft een volledig programma voor je samengesteld, waarin je enerzijds leert over de bouwstenen die nodig zijn voor het leren en anderzijds hoe je kinderen helpt om op een voor hen efficiënte manier de aangeboden leerstof te onthouden.

Klik hier voor een overzicht van het complete scholingsaanbod van Wonderwijs.

Back To Top