Start jaaropleidingen

Kaart niet beschikbaar

Datum & Tijd
29 sep 2021
Hele dag

Categorieën: Geen Categorieën


Mijn droom, mijn missie is om professionals zoals jij, gedreven mensen die met kinderen werken, te laten weten hoe belangrijk deze bouwstenen zijn én om ze te leren hier op een constructieve manier mee aan het werk te gaan.

Met deze opleidingen ga je een fundamenteel verschil maken in het onderwijs! Voor de leerlingen en zeker ook voor je eigen ontwikkeling en werkplezier. En dat is wat in mijn ogen op dit moment hard nodig is. Jij kunt hierbij een belangrijke rol vervullen!

Ik heb een goed onderbouwd programma voor je samengesteld, waarin je alles meekrijgt wat nodig is om straks zelfstandig te kunnen signaleren én aanpakken wat betreft het fundament van leren en ontwikkeling.

Door dit te doen, geef je elk kind een stevig fundament mee, zodat zij op een plezierige manier tot volle bloei kunnen komen!

Door het volgen van deze jaaropleiding haalt de school met jou waardevolle expertise in huis waarmee je zelfstandig kunt signaleren én handelen. Als therapeut heb je een mooi pakket in handen om te screenen en handelingsgericht te werken.

Lees hier meer over de jaaropleiding ‘Anders kijken naar kinderen’

Lees hier meer over de jaaropleiding tot Didactisch Leerspecialist

PowerPuber

Een programma voor pubers (en hun ouders) in een lastige fase, zodat ze weer gemotiveerd naar school gaan. Data: ouderbijeenkomsten:…

Lees Meer