skip to Main Content

Van gedonder naar bewonder!

Een dag met je gezin op stap in de natuur!

Het is een bijzondere, hectische tijd.  Je moet je gezin runnen, werken, het huishouden moet gedaan, kinderen zijn thuis met schoolwerk, je hebt zorgen.

Kortom: Het leven lijkt even stil te staan, maar ondanks dat jullie meer op elkaars lip zitten, hoeveel échte aandacht en tijd nemen jullie voor elkaar als gezin?

Je leven is druk en je beseft dat jullie niet voldoende communiceren en de verbinding kunnen creëren die je graag zou willen. Dit leidt mogelijk tot verstoringen, irritaties of zelfs ruzies in de gezinssfeer.

Dat kan anders!

Door een dag met je gezin het programma ‘van gedonder naar bewonder’ te doorlopen leer je jezelf en elkaar beter kennen, wordt de onderlinge band versterkt en leer je (weer) positief communiceren met elkaar.

En daar pluk je thuis, weer in het ‘dagelijkse’ ritme, de vruchten van!

 

Hoe werkt het?

– Jullie besluiten deze dag met het gezin te gaan beleven.

– Je meldt jullie gezin online aan via een van de links onderaan deze pagina

-Je kiest zelf een locatie in de natuur (bijvoorbeeld bos- of heidegebied) die op dit moment ‘veilig’ toegankelijk is, dat wil zeggen dat je er niet veel andere mensen tegenkomt i.v.m. de gestelde regels door het RIVM.

– Nadat de aanmelding verwerkt is, ontvangen jullie binnen een week (onder voorbehoud van het functioneren van PostNl) een per post toegestuurd ‘Van gedonder naar bewonder’ pakket, dat jullie programma en opdrachten voor de dag bevat. Met dit pakket in je rugzak maken jullie een wandeling in een zelfgekozen natuurgebied.

natuur-in-Nederland– Jullie worden van uur tot uur door de dag geleid door het beantwoorden van vragen en het doen van afwisselende opdrachten die je met het hele gezin uitvoert. Daarmee zullen jullie meer over elkaar te weten komen, dichter tot elkaar komen én natuurlijk veel plezier beleven. De opdrachten zijn divers van aard; denkopdrachten, doe-opdrachten en creatieve opdrachten wisselen elkaar af.

Je kunt kiezen uit twee pakketten:

A. de leer- en ervaringsdag

B. VIP-pakket: de leer-en ervaringsdag mét aanvullend een persoonlijke coaching om mogelijke vragen te beantwoorden en je gezin te ondersteunen bij het verder inoefenen van het geleerde. 

– Wanneer je kiest voor het VIP-pakket, volgt enkele weken na deze dag een persoonlijk online of telefonisch coachgesprek. In dit gesprek kun je de opbrengsten van de dag delen en mogelijke vragen stellen. Dit gesprek zorgt voor borging van de op deze dag opgedane inzichten en ervaringen.

Resultaten

Deze gezinsdag levert jou en je gezin het volgende op:

– ieder is zich bewust van z’n plek en rol binnen het gezin

– je weet van elkaar wat je wilt van elkaar

– (negatieve) patronen worden doorbroken

– je ervaart een sterkere verbinding met elkaar

– je beseft dat je zelf sturing kan geven aan processen binnen het gezin

– je herkent je sterke kanten zodat je ze optimaal kan benutten

Investering
Kies je voor pakket A: de leer- en ervaringsdag met je gezin in de natuur, dan bedraagt je investering nu slechts € 57,- .

Meld je hier aan voor pakket A.

Voor pakket B: de leer- en ervaringsdag met je gezin in de natuur inclusief individueel coachgesprek via telefoon of skype, dan is je investering € 97,-.

Meld je hier aan voor pakket B.

Back To Top