skip to Main Content

Van gedonder naar bewonder!

Een dag met je gezin op stap in de natuur!

Ken je dat, je bent vader of moeder, jullie ‘runnen’ een gezin, je werkt, het huishouden moet gedaan, kinderen hebben sport- en speelafspraken, zelf sport je of je zou dat willen, er zijn verjaardagen, feestjes…

Kortom: Het leven dendert door, maar hoeveel échte aandacht en tijd nemen jullie voor elkaar als gezin?

Je leven is druk en je beseft dat jullie niet voldoende communiceren en de verbinding kunnen creëren die je graag zou willen. Dit leidt mogelijk tot verstoringen, irritaties of zelfs ruzies in de gezinssfeer.

Dat kan anders!

Door een dag met je gezin het programma ‘van gedonder naar bewonder’ te doorlopen leer je jezelf en elouderskaar beter kennen, wordt de onderlinge band versterkt en leer je (weer) positief communiceren met elkaar.

En daar pluk je thuis, weer in het ‘dagelijkse’ ritme, de vruchten van!

 

Hoe werkt het?

– Jullie besluiten deze dag met het gezin te gaan beleven.

– Je meldt jullie gezin online aan via deze linkbutton aanmelden

-Je kiest zelf een locatie in de natuur (bijvoorbeeld bos- of heidegebied)

– Je geeft via de online trainingsomgeving de datum door wanneer jullie erop uit gaan.

Deze datum kan in het weekend zijn, een willekeurige dag in de week, tijdens  een studiedag of een dag tijdens de vakantie.

– Jullie ontvangen in de week voor deze geplande datum een per post toegestuurd ‘Van gedonder naar bewonder’ pakket, dat jullie programma en opdrachten voor de dag bevat. Met dit pakket in je rugzak maken jullie een wandeling in een zelfgekozen natuurgebied.

natuur-in-Nederland– Jullie worden van uur tot uur door de dag geleid door het beantwoorden van vragen en het doen van afwisselende opdrachten die je met het hele gezin uitvoert. Daarmee zullen jullie meer over elkaar te weten komen, dichter tot elkaar komen én natuurlijk veel plezier beleven. De opdrachten zijn divers van aard; denkopdrachten, doe-opdrachten en creatieve opdrachten wisselen elkaar af.

 

Je kunt kiezen uit twee pakketten:

A. de leer- en ervaringsdag

B. VIP-pakket: de leer-en ervaringsdag mét aanvullend een persoonlijke coaching om mogelijke vragen te beantwoorden en je gezin te ondersteunen bij het verder inoefenen van het geleerde. 

– Wanneer je kiest voor het VIP-pakket, volgt enkele weken na deze dag een persoonlijk (telefonisch) coachgesprek. In dit gesprek kun je de opbrengsten van de dag delen en mogelijke vragen stellen. Dit gesprek zorgt voor borging van de op deze dag opgedane inzichten en ervaringen. Veel ouders bleken hier behoefte aan te hebben.

Resultaten

Deze gezinsdag levert jou en je gezin het volgende op:

– ieder is zich bewust van z’n plek en rol binnen het gezin

– je weet van elkaar wat je wilt van elkaar

– (negatieve) patronen worden doorbroken

– je ervaart een sterkere verbinding met elkaar

– je beseft dat je zelf sturing kan geven aan processen binnen het gezin

– je herkent je sterke kanten zodat je ze optimaal kan benutten

Investering
Kies je voor pakket A: de leer- en ervaringsdag met je gezin in de natuur, dan bedraagt je investering € 97,- .

Voor pakket B: de leer- en ervaringsdag met je gezin in de natuur inclusief individueel coachgesprek via telefoon of skype, dan is je investering € 147,-.

 

Klik hier om je aan te melden en kies je pakket!

Back To Top