skip to Main Content

Op 13 maart 2024 wordt in de praktijk van Wonderwijs een vertoning van de film ‘in Utero’ georganiseerd. (Nederlands ondertiteld)
Dit is een prachtige docu over het leven in de baarmoeder en de blijvende impact ervan op de menselijke ontwikkeling, het menselijk gedrag en de toestand van de wereld.

In Utero brengt overtuigende gegevens samen die verklaren waarom sommigen van ons vanaf het begin met uitdagingen worden geconfronteerd, terwijl anderen gedijen. Deskundigen op het gebied van de oorsprong van de foetus, onderzoekswetenschappers, psychologen, artsen en verloskundigen – als ook voorbeelden uit de populaire cultuur en mythologie – laten gezamenlijk zien hoe onze ervaringen in de baarmoeder onze toekomst vormen. 

Bereid je voor om verrast en geïntrigeerd te worden, en niet langer verbijsterd door wat de toekomst voor jou en jouw dierbaren in petto heeft.

Bekijk hier de trailer.

Datum: 13 maart 2024 UITVERKOCHT (wil je alvast een plaats reserveren voor de volgende keer? Stuur even een mail naar info@wonderwijs-coaching.nl en ik zet je op de lijst)

Tijd: Aanvang 19.30 uur (zaal open 19.15 uur) en afronding om 21.30 uur.

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Stuur even een mail naar info@wonderwijs-coaching.nl en ik zet je op de lijst.

De entree bedraagt 10 euro, graag contant bij binnenkomst voldoen.

Koffie en thee is inclusief.

Na afloop van de film is er ruimte voor vragen en praten we inhoudelijk nog even na.


Back To Top