skip to Main Content

In mijn werk staat het werken aan een goed en degelijk fundament in de ontwikkeling van kinderen centraal. Babyreflexen spelen een essentiële rol in dat fundament en wanneer deze reflexen niet helemaal goed hun werk hebben gedaan, kan dit zorgen voor stagnaties in de ontwikkeling en bij het leren.  De oplossing is laagdrempelig en krachtig: door de reflexen alsnog hun werk te laten doen, worden barrières opgeheven, kan een kind zich verder ontwikkelen en zal het leren gemakkelijker gaan. Je kunt je er vast een voorstelling van maken wat de impact hiervan is in het leven van het kind, de ouders en natuurlijk ook voor jou en je collega’s in het onderwijs.

Om te zorgen dat deze kennis terecht komt in het onderwijs, in de zorg en bij diverse therapieën, ben JIJ nodig! Jij kunt leren om op een andere manier naar kinderen te kijken en zo te signaleren. Zodat je bijvoorbeeld ouders of collega’s wegwijs kan maken in welke route ze kunnen volgen om het kind effectief en fundamenteel te helpen. En misschien wil je juist zélf met deze kinderen aan de slag, ze gaan screenen en een passend bewegingsprogramma bieden. Er is veel werk aan de winkel, dus ik heb jou nodig om dit mooie werk verder te verspreiden.

Op 4, 5 en 6 juni ga ik weer een nieuwe groep gemotiveerde mensen opleiden in de driedaagse rhythmic movement training level 1 en 2. Na deze opleiding weet je alles over de babyreflexen, kun je zelf gaan screenen en een begeleidingsprogramma voor een kind of cliënt opstarten. Een waardevolle aanvulling op je eigen toolkit.

Waarom is dit belangrijk?

Wanneer iemand weer goed in zijn lijf zit, het lichaam en zijn gedrag onder controle heeft, zelfverzekerder is, zal het op school, in het gezin én in de wereld om hem heen veel beter functioneren. Het is écht tijd dat we anders naar kinderen gaan kijken! Dus wacht niet en kom in actie.

Je kunt je hier inschrijven voor de training in juni!

Ik hoop je dan te zien!

PS Ben je als professional werkzaam in het onderwijs? Wellicht heb je ook interesse in de jaaropleidingen van Wonderwijs. Op 25 maart en 31 maart kun je hier een gratis webinar over volgen! Meer informatie over de webinars en de inhoud van de jaaropleidingen vind je verder op deze website.

Back To Top