skip to Main Content

Reflexintegratie als basis voor ontwikkeling

Annemieke Hoogeboom werkt al jaren in het onderwijs en begeleidt in haar eigen praktijk Wonderwijs kinderen met leer- en ontwikkelingsuitdagingen. Zij ervaart dagelijks de impact van beweging op de ontwikkeling van het brein en hoe dit de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Annemieke deelt haar kennis en ervaring graag met jou, zodat ook jij weet hoe belangrijk specifieke bewegingspatronen zijn.

Nieuwsgierig hoe jij leer- en ontwikkelingsproblemen vanuit een andere hoek kunt bekijken? Annemieke wil je op een andere manier leren kijken naar leerproblemen. Gebaseerd op dat wat fundamenteel is voor (brein) ontwikkeling: beweging en daarmee de integratie van primitieve babyreflexen. Ze heeft een inspirerende lezing samengesteld om uit te leggen hoe het werken aan een goed fundament werkt en hoe dit direct effect heeft op houding, motoriek, gedrag en leerprestaties.

Interesse in deze lezing voor jouw school, kinderdagverblijf, naschoolse opvang, samenwerkingsverband of schoolbestuur? Neem even contact op!

Back To Top