skip to Main Content

Lezing reflexintegratie

Ben je vader, moeder of leerkracht en heb je een dat kind vastloopt bij het leren of een kind dat zich niet vanzelfsprekend ontwikkelt? Heb je al van alles geprobeerd maar zonder voldoende verbetering, of weet je niet bij wie je kan aankloppen voor hulp? Hier ben je aan het juiste adres!

Over één van de methodieken die Annemieke inzet in haar praktijk, namelijk reflexintegratie, geeft ze op maandagavond 1 oktober 2018 een lezing. Tijdens deze lezing maak je kennis met deze zeer krachtige methode die een oplossing biedt voor veel problemen. Na deze avond weet je hoe én waarom deze methode direct effect heeft op houding, motoriek, gedrag en leerprestaties. Bekijk ook de korte video van Annemieke!

Annemieke filmpje reflexintegratie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De lezing over reflexintegratie; over de oorzaken van veel leer- en ontwikkelingsproblemen, geeft Annemieke op 1 oktober in het Administratiegebouw op Landgoed Duin en Bosch in Castricum. De lezing begint om 20.00 uur en is gratis te bezoeken! Je kunt ter plaatse een bijdrage doen voor Stichting Bo. (www.stichtingbo.nl)

Meld je wel even aan voor de lezing, je ontvangt dan ook de nodige informatie. Dat kan direct via onderstaande button.

button aanmelden

 

 

 

Lees hier over een ervaring van een moeder met haar dochter na een begeleidingstraject reflexintegratie.

Back To Top