skip to Main Content

Bekijk hier de korte video over de inspiratiedag!

Inspiratiedag jaaropleidingen

Op deze inspiratiedag neemt Annemieke Hoogeboom-Veldt je mee in de modules van haar jaaropleiding ‘Anders kijken naar kinderen’ en ‘Didactisch Leerspecialist’. Je krijgt inzicht in het fundament van leren en ontwikkeling en hoe je preventief met jonge kinderen aan de slag kunt, zodat zij tot volle bloei komen!

Ontdek hoe je kinderen leert hun hoofd te organiseren, te leren leren en ervaar zinvolle didactische werkvormen, zodat jij én je leerlingen weer met positieve zin en flow aan het werk gaan. Een aantal modules in de jaaropleiding zijn ook als losse studiedag of workshop te volgen.

Hieronder een overzicht van de modules die deze dag de revue zullen passeren:

  • Signaleren met het Wereldspel
  • Brein in beweging
  • Orde in de Chaos
  • LEREN LEREN didactiek
  • LEREN LEREN methode
  • Observeren & signaleren (senso)motoriek
  • Auditieve & visuele vaardigheden
  • Onderzoek lees- en schrijfrijpheid

 

Voor wie is deze dag interessant?

Leerkrachten groep 1 t/m 8, intern begeleiders, coördinatoren, remedial teachers.

Ben je leerkracht van groep 1-2-3 of Intern Begeleider in het primair onderwijs of zelfstandig werkend therapeut, dan is mogelijk de jaaropleiding ‘Anders kijken naar kinderen’ interessant voor jou. Vraag gerust de studiegids aan via dit aanvraagformulier.

Ben je leerkracht van groep 4 t/m 8 of Intern Begeleider in het primair onderwijs, dan is mogelijk de jaaropleiding tot Didactisch Leerspecialist interessant voor jou. Vraag gerust de studiegids aan via via dit aanvraagformulier.

Ben je benieuwd naar de opleiding en wil je alvast een voorproefje van wat je tijdens de opleiding kunt verwachten? Of ben je nieuwsgierig naar hoe je op een andere manier naar kinderen kunt kijken? Volg dan de inspiratiedag op 30 september 2020.

Investering

Het tarief voor deze dag is € 150,- (btw vrij). Dit is inclusief 50 euro onkosten voor locatie en catering.

Wanneer je daarna inschrijft voor een van de opleidingen, wordt je de bijdrage (exclusief onkosten) van deze dag in mindering gebracht op het cursusgeld van de jaaropleiding.

Inclusief

  • Lunch/koffie/thee

Aanmelden

Heb jij ook zin om op een leuke en actieve manier te leren werken aan groei en ontwikkeling bij kinderen en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Meld je dan nu aan via onderstaande button.

Back To Top