Ouders

Als ouder is je rol van wezenlijk belang voor de ontwikkeling van je kind. Het is een complexe rol. Als ouder ben je opvoeder en ook een belangrijke spil tussen school en kind. Je bent partner en hebt te maken met een medeopvoeder. Belangrijk is helderheid te houden of te krijgen over allerlei zaken rondom je kind. Wonderwijs helpt tot deze verheldering te komen.

Ben je op zoek naar een effectieve vorm van hulpverlening/begeleiding voor je kind en/of jezelf? Op het gebied van opvoeden, leer-, gedrags- en sociaal-emotionele problemen?
Dan ben je bij Wonderwijs Coaching aan het juiste adres!
Vanuit de bouwstenen NLP, systemisch werk, oplossingsgericht werken en gebruik makend van de MatriXmethode en HartCoherentie spreekt Annemieke krachten en kwaliteiten aan. Op korte termijn een goed resultaat!

Loesje-samen

Symptomen
Neem je een of meer van de volgende symptomen waar, neem contact op voor een afspraak!
leerproblemen – leesproblemen –rekenproblemen – slaapproblemen – faalangst – vol hoofd -concentratieproblemen – eetproblemen – gedragsproblemen – negatief zelfbeeld – angsten – boosheid – verdriet – fobieën – nachtmerries – pesten – Cito-toetsstress –examenstress – bedplassen