skip to Main Content

Vele ouders en kinderen gingen u voor. Wat heeft het ze opgeleverd? Hier vind je een greep uit hun reacties.

Reacties van ouders:

"Annemieke is een geweldige coach en heel erg rustig naar de kinderen toe en dat werpt zijn vruchten af."

"Met onze zoon die dyslectisch is hebben we al heel wat geoefend met lezen. Bijna zonder resultaat en met veel frustratie. Nu heeft Annemieke ons een paar maanden begeleid met haar programma voor kinderen met leesproblemen en hij gaat met sprongen vooruit! En dat met veel plezier omdat hij niet steeds maar hoeft te lezen maar we samen leuke bewegingsoefeningen doen!"

"Onze dochter kwam bij Wonderwijs omdat ze vreselijk onrustig was, zowel op school als thuis. Nu, na slechts een paar maanden, heeft ze weer controle op haar eigen gedachten en gedrag. Het leren op school lukt daardoor ook veel beter!"

“Onze zoon (groep 7) is door Annemieke begeleid op het gebied van leren. Omdat hij super trots is op zijn rapport net als wij, willen wij dat graag delen. Zijn cijfers zijn nu gemiddeld een dikke 8. En dit alles door de “nieuwe” manier van leren die hij van Annemieke heeft geleerd. Zelfs de leraar benoemde dat hij zeker positieve ontwikkelingen bij hem ziet nav de Leren Leren training. Dit is wat wij als ouders ook merken. Onze zoon heeft weer plezier in leren! Nogmaals dank voor de goede training :-)”

"Een webinar? Ik had er nog nooit van gehoord. Wist niet eens dat je dat thuis vanuit je luie stoel volgt 😉 Superfijn om zo dingen te horen die je altijd al had willen weten. Echt een aanrader!"

"De lezingen en webinars van Annemieke zijn geweldig. Fijn om op deze manier van informatie te worden voorzien. Ik heb er veel aan bij de opvoeding van onze kinderen."

"Er was niets meer te beginnen met ons kind. Ze was vaak boos en wij wisten niet meer hoe hiermee om te gaan. Na een aantal gesprekken met ons en een paar sessies met onze dochter, hebben wij weer grip op de situatie."

“Onze dochter is helemaal opgebloeid na een kort begeleidingstraject bij Wonderwijs”.

“Mijn zoon heeft na een moeilijke periode zichzelf weer gevonden. Hij is rustiger en zit weer lekker in zijn vel.”

Reacties van kinderen:

"Doordat ik de Leren Leren training heb gevolgd sta ik gemiddeld nu een 7! Eind vorig jaar was dat nog een 5..."

"In mijn klas zitten veel onrustige kinderen die populair doen. Eerst ging ik vaak met hun meedoen, nu heb ik geleerd hoe ik beter bij mezelf kan blijven waardoor ik er ook niet meer uitgestuurd wordt"

"In mijn klas zitten veel onrustige kinderen die populair doen. Eerst ging ik vaak met hun meedoen, nu heb ik geleerd hoe ik beter bij mezelf kan blijven waardoor ik er ook niet meer uitgestuurd wordt"

"Eerst kon ik mij niet goed concentreren. Ik heb bij Wonderwijs geleerd wat ik zelf kan doen om langer geconcentreerd te werken. Nu krijg ik mijn werk op school af en hoef ik het niet meer thuis af te maken! "

"Annemieke helpt mij bij het leren en plannen. Volgend jaar wil ik naar de havo en dat gaat nu lukken!"

"Als je iets hebt waar je nog mee zit, dan helpt Annemieke hoe je daar vanaf kan komen. Of als je bijvoorbeeld last hebt van tics hoe je dat af kan leren. Ik vind Annemieke 'mokerpro!'"

“Vorig jaar ging het niet goed maar nu vlak voor m’n examens sta ik er goed voor en heb ik weer vertrouwen om te slagen!”

"Ik werd eerst gepest. Daardoor was ik heel onzeker geworden. Al na een paar keer dat ik bij Annemieke was geweest durfde ik beetje bij beetje voor mezelf op te komen. Nu voel ik me stevig en sterk en lach ik elke dag!"

“Nu ik snap hoe ik moet leren ga ik makkelijker aan m’n huiswerk”.

"Annemieke heeft me geleerd hoe ik rustig in slaap kan vallen. Door de oefeningen die ik heb gekregen lukt het me nu!"

“Voor het eerst twee voldoendes voor aardrijkskunde gehaald!”

Ook een reactie plaatsen? Vul het volgende formulier in.

Back To Top