skip to Main Content
Moira Dempsey

Op maandag 12 oktober zal Moira Dempsey in de praktijk van Wonderwijs een speciale Q&A sessie doen.

Voor wie Moira Dempsey nog niet kent, zij is oorspronkelijk leraar van beroep en kinesiologist, Brain Gym® en Touch for Health instructeur.
Moira woont in Australië.

Vanuit haar gepassioneerde interesse in de rol van kinderreflexen en hun ontwikkeling, heeft zij na een ontmoeting met Harald Blomberg en Svetlana Masgutova in 2003, geholpen het RMT-programma herzien, te creëren en nu reist zij al een aantal jaren de hele wereld over om mensen op te leiden en het netwerk van reflexintegratietherapeuten én consultants en trainers te vergroten.

Moira heeft het Rhythmic Movement Training institute opgericht in 2007. Zij bedacht de trainingstrajecten voor mensen om RMTi Consultants en Instructeurs te worden. Inmiddels is dit een groeiende organisatie die wereldwijd mensen opleidt met Moira als grondlegger en ‘opperhoofd’.

Hoe bijzonder is het dat Moira deze ochtend aanwezig zal zijn tijdens dit unieke event!

Tijdens dit bijzondere Q&A event zijn ouders, therapeuten, leerkrachten, eigenlijk alle professionals die met kinderen werken, welkom om Moira te ontmoeten en vragen te stellen. Dit kunnen vragen zijn over de achtergronden van de Rhythmic Movement Training, over casussen uit de praktijk, vragen over je eigen kind, cliënten waar je mee puzzelt, enz.

Voel je welkom op dit speciale event!

De kosten voor aanwezigheid / deelname zijn 25 euro per persoon.

Back To Top