skip to Main Content

Deze mooie reactie ontvangen van een blije moeder:

“Onze dochter is met reflexintegratie begonnen op 9 jarige leeftijd. Ze had namelijk veel spanningen in haar lijf. Ze had een leesachterstand van anderhalf jaar en ook spelling bleef behoorlijk achter. Uit een paar simpele testjes kwam naar voren dat onder andere haar grijp- en angstreflexen nog aanwezig waren.
Drie maal per week deed onze dochter trouw haar oefeningen. Omdat dit heel gevarieerde oefeningen waren, zowel actief als passief, was dit nooit een probleem om uit te voeren. Om de paar weken kwamen we bij Annemieke om de vorderingen te laten zien en zo gingen we weer met nieuwe oefeningen naar huis.
Na een paar maanden ontdekten we dat onze dochter –ineens- goed kon tafeltennissen en badmintonnen. Ook werd haar handschrift veel ronder en daardoor mooier. Dit gaf voor ons, als ouders, bevestiging dat deze therapie goed is voor onze dochter.
Haar armen begonnen zich te ontspannen, sporten ging haar makkelijker af. En als klapper op de vuurpijl heeft ze inmiddels, anderhalf jaar later, geen leesachterstand meer!
Kortom: wij zijn zeer positief over deze reflexintegratie van Annemieke. Door de laagdrempeligheid en de resultaten is deze therapie ook prima vol te houden.”

Met vriendelijke groet,
Een blije en trotse moeder.

happy-725815__340

Meer mooie praktijkverhalen over de begeleiding bij Wonderwijs lezen? Klik hier.

Back To Top