Hieronder leest u een aantal reacties van ouders wiens kind begeleid is bij Wonderwijs:

“Onze zoon (groep 7) is door Annemieke begeleid op het gebied van leren. Omdat hij super trots is op zijn rapport net als wij, willen wij dat graag delen. Zijn cijfers zijn nu gemiddeld een dikke 8. En dit alles door de “nieuwe” manier van leren die hij van Annemieke heeft geleerd. Zelfs de leraar benoemde dat hij zeker positieve ontwikkelingen bij hem ziet nav de Leren Leren training. Dit is wat wij als ouders ook merken. Onze zoon heeft weer plezier in leren! Nogmaals dank voor de goede training 🙂 ”

“Onze dochter kwam bij Wonderwijs omdat ze vreselijk onrustig was, zowel op school als thuis. Nu, na slechts een paar maanden, heeft ze weer controle op haar eigen gedachten en gedrag. Het leren op school lukt daardoor ook veel beter!”

“Met onze zoon die dyslectisch is hebben we al heel wat geoefend met lezen. Bijna zonder resultaat en met veel frustratie. Nu heeft Annemieke ons een paar maanden begeleid met haar programma voor kinderen met leesproblemen en hij gaat met sprongen vooruit! En dat met veel plezier omdat hij niet steeds maar hoeft te lezen maar we samen leuke bewegingsoefeningen doen!”

“Annemieke is een geweldige coach en heel erg rustig naar de kinderen toe en dat werpt zijn vruchten af.”

Kinderen aan het woord:

“Als je iets hebt waar je nog mee zit, dan helpt Annemieke hoe je daar vanaf kan komen. Of als je bijvoorbeeld last hebt van tics hoe je dat af kan leren. Ik vind Annemieke ‘mokerpro!'”

“Annemieke helpt mij bij het leren en plannen. Volgend jaar wil ik naar de havo en dat gaat nu lukken!”

“Eerst kon ik mij niet goed concentreren. Ik heb bij Wonderwijs geleerd wat ik zelf kan doen om langer geconcentreerd te werken. Nu krijg ik mijn werk op school af en hoef ik het niet meer thuis af te maken! ”

“In mijn klas zitten veel onrustige kinderen die populair doen. Eerst ging ik vaak met hun meedoen, nu heb ik geleerd hoe ik beter bij mezelf kan blijven waardoor ik er ook niet meer uitgestuurd wordt”

“Doordat ik de Leren Leren training heb gevolgd sta ik gemiddeld nu een 7! Eind vorig jaar was dat nog een 5…”

Ook een reactie plaatsen? Klik hier

Reactieformulier

Een moment geduld aub.
voor het formulier.