skip to Main Content

Aardbeiengebakje (suikervrij)

Nodig voor 4 personen:

Ingrediënten:20160619_205654

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 2 dl slagroom
  • losgeklopt ei
  • aardbeien

Aan de slag:

  1. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Ondertussen klop je de slagroom stijf (je hoeft geen suiker toe te voegen).
  3. Snijd de buitenste randen van elk plakje bladerdeeg rondom af (1 cm breed) en leg die terug op de zijkanten. Zo ontstaat straks een bakje. Prik met een vork gaatjes in de bodem. Bestrijk het hele plakje met losgeklopt ei.
  4. Leg de plakjes op het rooster met bakpapier in de voorverwarmde oven, na 15 tot 20 minuten zijn ze goed. Doe wat slagroom in het bakje en garneer met de aardbeien.

20160619_204957

 

 

 

 

 

20160619_205654

 

 

 

 

 

Eet smakelijk!

Back To Top