skip to Main Content

Ben je op zoek naar een goed programma waarin vaardigheden die het fundament zijn voor lezen en schrijven worden geoefend?

Dan is het programma Lezen in Beweging een passende oplossing!
Dit programma is bedoeld voor kinderen die moeite hebben met lezen, spellen en/of rekenen. Of dyslexie nu wel of niet is vastgesteld, voor alle kinderen met leesproblemen is het programma geschikt.

Gedurende 4 maanden wordt het kind vier keer per week op school begeleid met gerichte spelletjes en oefeningen. Deze zijn ondermeer gebaseerd op (tweehandige) beweging om zo de gebieden in de hersenen die nodig zijn voor het lezen te activeren en stimuleren. Het lezen van woordjes en boeken verdwijnt eerst even naar de achtergrond, om later in het programma weer opgepakt te worden. Na deze oefenperiode zijn de ‘bouwstenen’ voor het lezen gelegd en zal het kind beter lezen en het plezier terugvinden.

Scholen die hiermee aan de slag willen, kunnen een schoollicentie aanvragen. Hiermee hebben ze voor een of meer leerlingen toegang tot het programma.

De kosten voor deze schoollicentie:

Bij gebruik van 1 – 5 leerlingen: € 597,- per jaar
Bij gebruik van 6 – 10 leerlingen: € 697,- per jaar


Het materialenpakket bedraagt, inclusief twee benodigde boeken € 125,-
Wanneer de school nog niet in het bezit is van een Meskerbord, dan kan deze bij Wonderwijs aangeschaft worden voor € 105,-
Indien wenselijk kan Annemieke een opstart/instructiesessie voor de begeleider verzorgen.

Vraag hier een schoollicentie aan.

Back To Top