skip to Main Content

Ondersteuning in Coronatijd

Onze gemeenschap staat voor verschillende uitdagingen, waaronder eenzaamheid en isolatie, gevoelens van angst en paniek, interpersoonlijke en relatieproblemen en nog veel meer. De informatie die in deze serie wordt gepresenteerd, zal je voorzien van tools en middelen om in de eerste plaats voor jezelf te gebruiken en waar mogelijk ook voor je kind(eren).

Exclusief voor klanten van Wonderwijs die met hun kind werken of gewerkt hebben aan reflexintegratie, heeft Annemieke een serie online workshops samengesteld.

Workshop 1: Voel je kalm en veilig
Deze workshop richt zich op deze thema’s en gebruikt RMTi-bewegingen en -technieken om in de eerste plaats je eigen gevoelens van kalmte en veiligheid te vergroten. 

Workshop 2: Verbonden zijn (beschikbaar vanaf 7 mei)
Velen van ons voelen zich niet verbonden in deze tijd van sociale afstand en thuisblijven. In deze online workshop zullen we manieren onderzoeken om onze interne verbindingen te versterken en ons gevoel van veiligheid en stabiliteit te vergroten, ondanks onze afstand tot anderen.

Workshop 3: Stil zijn (beschikbaar vanaf 14 mei)
In deze workshop zullen we onderzoeken hoe onze ervaringen uit het verleden onze huidige en toekomstige ervaringen beïnvloeden. We zullen de concepten houding, stabiliteit en stil zijn onderzoeken.

Workshop 4: Gecentreerd blijven (beschikbaar vanaf 21 mei)
Velen van ons zitten nu in een achtbaan van emoties en het is een uitdaging om ons centrum te vinden en in balans te blijven. In deze workshop zullen we manieren verkennen om onszelf weer in balans te brengen, zodat we toegang hebben tot beide kanten van ons brein en lichaam en onze emoties beter kunnen beheersen.

Bij voldoende animo zullen er meer online workshops volgen!

De eerste workshop word je gratis aangeboden.
Voor de volgende workshops wordt een bijdrage gevraagd van 27 euro per workshop.
Wanneer je aanmeldt voor de 3 workshops ineens, betaal je 70 euro totaal.

Inschrijven en betalen doe je zo:
Ik schrijf in voor workshop 2
Ik schrijf in voor workshop 3
Ik schrijf in voor workshop 4
Ik schrijf in voor alle drie de workshops.

Na betaling wordt je inschrijving verwerkt en ontvang je op genoemde data de link naar de video.
Voor alle workshops geldt, dat deze exclusief beschikbaar zijn voor klanten van Wonderwijs die bekend zijn met de reflexintegratie.

Gun jij jezelf ook deze waardevolle ondersteuning?

Schrijf je nu in!

Back To Top