skip to Main Content

‘Je aanpak is heel fijn, onze zoon ging altijd met plezier naar je toe. Hij zit nu zoveel beter in z’n vel, slaapt makkelijker in en komt na een drukke dag op school een stuk minder overprikkeld thuis. Kortom we zijn heel blij dat we bij Wonderwijs terecht zijn gekomen!’

Beste allemaal, mijn dochter kwam bij Annemieke omdat zij heel onzeker was en veel problemen had met leren.
Na een periode van oefeningen doen en regelmatige bezoeken aan Annemieke ging het langzaam beter en nu na 1 jaar gaat het super met haar.
Echt super!  Eerst liep ze met rekenen 2 klassen achter en nu is ze op niveau.
Nu ze helemaal bij is stijgt haar zelfvertrouwen en is ze gelukkig!
En dat is wat telt.
Doordat ik altijd met haar mee ging kwam mijn autoziekte ter sprake….. en Annemieke zei dat ze daar iets aan kon doen.
En al na 2 x bij haar te zijn geweest en mijn oefeningen gedaan te hebben gaat het al 100 x beter.
Ik ging nooit  in de achtbaan, op een boot, in de draaimolen, touringcars en kon zelfs niet te lang kijken naar een draaiende kermisattractie. Ook in de auto gaf het problemen behalve als ik zelf achter het stuur zat.
Zelfs in een vliegtuig ben ik ziek geweest.
Nu gingen we op vakantie naar Egypte en in het vliegtuig ging het super goed. Toen met een touringcar half uur naar hotel,  ging ook super en ik zat nog wel helemaal achterin. Zou ik nooit hebben gedaan.
Na een uur dobberen op zee was ik een klein beetje duizelig maar zodra ik weer op het strand stond was het meteen weg.
Heel bijzonder en ik had niet verwacht dat het zo SNEL ZOVEEL RESULTAAT zou geven.
Heel erg bedankt! Je hebt onze levens zoveel beter gemaakt!
Karin

“Annemieke is een geweldige coach en heel erg rustig naar de kinderen toe en dat werpt zijn vruchten af.”

“Met onze zoon die dyslectisch is hebben we al heel wat geoefend met lezen. Bijna zonder resultaat en met veel frustratie. Nu heeft Annemieke ons een paar maanden begeleid met haar programma voor kinderen met leesproblemen en hij gaat met sprongen vooruit! En dat met veel plezier omdat hij niet steeds maar hoeft te lezen maar we samen leuke bewegingsoefeningen doen!”

“Onze dochter kwam bij Wonderwijs omdat ze vreselijk onrustig was, zowel op school als thuis. Nu, na slechts een paar maanden, heeft ze weer controle op haar eigen gedachten en gedrag. Het leren op school lukt daardoor ook veel beter!”

“Onze zoon (groep 7) is door Annemieke begeleid op het gebied van leren. Omdat hij super trots is op zijn rapport net als wij, willen wij dat graag delen. Zijn cijfers zijn nu gemiddeld een dikke 8. En dit alles door de “nieuwe” manier van leren die hij van Annemieke heeft geleerd. Zelfs de leraar benoemde dat hij zeker positieve ontwikkelingen bij hem ziet nav de Leren Leren training. Dit is wat wij als ouders ook merken. Onze zoon heeft weer plezier in leren! Nogmaals dank voor de goede training :-)”

“Een webinar? Ik had er nog nooit van gehoord. Wist niet eens dat je dat thuis vanuit je luie stoel volgt 😉 Superfijn om zo dingen te horen die je altijd al had willen weten. Echt een aanrader!”

“De lezingen en webinars van Annemieke zijn geweldig. Fijn om op deze manier van informatie te worden voorzien. Ik heb er veel aan bij de opvoeding van onze kinderen.”

“Er was niets meer te beginnen met ons kind. Ze was vaak boos en wij wisten niet meer hoe hiermee om te gaan. Na een aantal gesprekken met ons en een paar sessies met onze dochter, hebben wij weer grip op de situatie.”

“Onze dochter is helemaal opgebloeid na een kort begeleidingstraject bij Wonderwijs”.

“Mijn zoon heeft na een moeilijke periode zichzelf weer gevonden. Hij is rustiger en zit weer lekker in zijn vel.”

Back To Top