skip to Main Content

Voorbereiding eind CITO groep 8

Ben je vader of moeder en heb je een kind in groep 8 die in april de eind-CITO toets moet maken en dat erg spannend vindt of er zenuwachtig over is?

Heb je het idee dat wanneer je kind goed voorbereid is op deze toets, dat het meer ontspannen en met zelfvertrouwen deze toets gaat maken zodat het kan laten zien wat het kan?

Meld je kind dan nu aan voor de CITO voorbereiding.  

De CITO training gaat plaatsvinden op 12 en 19 maart 2016 van 15.00 tot 16.30 uur.

Je kind leert omgaan met (toets) stress, went aan de soort vraagstelling en gaat vol zelfvertrouwen de toetsdagen tegemoet waardoor het optimaal kan presteren.

In twee bijeenkomsten leert je kind:

-hoe ga ik om met toetsstress?

-hoe pak ik de verschillende vraagstellingen aan?

-bewust worden van eigen gedachten en deze positief ombuigen

 

Kortom: in twee middagen klaargestoomd voor het maken van de CITO toets!

Het kind heeft grip op z’n eigen zenuwen en krijgt deze onder controle, kan omgaan met de verschillende vragen en is in staat zelf positieve gedachten te creëren.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden als je zeker wilt zijn van een plek. Meld je aan door hieronder je gegevens achter te laten. Wil je meer informatie? Bel dan gerust naar nummer 06-10612853.

Je investering voor deze training bedraagt € 97,-

Meer nodig?

Wil je je kind ook inhoudelijk laten voorbereiden op de toets? Dan is het mogelijk om in een aantal individuele consulten begeleiding op maat te krijgen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

{a1269ar10052}

Back To Top