skip to Main Content

Met betrekking tot de reflexintegratie cursussen:

Heel fijn hoe Annemieke oog heeft voor ieder persoon die deze training volgt. Ze geeft ruimte voor vragen en is duidelijk in uitleg en demonstratie, waarbij ze respectvol omgaat met iedereen, ook op het gebied van fysiek contact.

“Annemieke heeft veel kennis en benaderd haar cursisten met veel geduld”

Er is een goede prettige sfeer, veel knowhow, fijne instructor, een goed verzorgde training!”

“Het is een prachtige aanvulling op mijn werk, ik hoop dat nog veel meer mensen kennis opdoen hierover.”

“Annemieke geeft erg fijn les. De manier van informatie overbrengen, de sfeer, en haar kennis maken het een feestje om de lessen te volgen.”

“Annemieke organiseert de cursus met souplesse en heeft aandacht voor alles wat er gebeurt. Ze is oplossingsgericht, zorgt dat ieder het naar zijn/haar zin heeft, het voldoende kan volgen en past aan waar het nodig is. De sfeer waarin Annemieke lesgeeft, zorgt voor veiligheid en ontspanning. Dit maakt dat ik de informatie makkelijk tot me kan nemen. Annemieke is een vrouw met ervaring en kennis. Ze legt alles goed uit en de leerstof is praktisch toepasbaar. Het spoort je aan om met het geleerde aan het werk te gaan. Ze geeft je vertrouwen dit te kunnen doen.”

“Annemieke is een bevlogen en enthousiaste trainer RMT. Ik kijk uit naar de andere trainingen. Ik raad deze cursus zeer aan, het is een zeer waardevolle aanvulling voor een ieder die met kinderen werkt.”

“Ik heb achtergrond geleerd van de reflexen en ervaren hoe verschillende oefeningen werken en toegepast kunnen worden. Het is geweldig dat je met eenvoudige oefeningen veel kinderen kan helpen.”

“Fijne communicatie, de setting was veilig waardoor ik mijzelf vrij voelde om alles te vragen en uit te voeren. Alles werd duidelijk uitgelegd. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk.”

“Annemieke is een fijne trainer. Hele rustige ,open houding. Zeer kundig en kan dit overbrengen op een hele begrijpelijke manier zonder ingewikkeld taalgebruik. Ik ga op een andere manier naar de kinderen kijken. Ik ga oefeningen groepsgewijs inzetten in het bestaande activiteiten programma. Kinderen die daarbij opvallen ga ik 1 op 1 dingen aanbieden.”

“Annemieke is een fijn persoon in omgang, weet waar ze over praat en vol kennis. Veel eerdere kennis die ik opgedaan heb in andere cursussen ed valt op zijn plek nu ik dit heb gevolgd.”

“Annemieke is geduldig, herhaalt waar nodig, verduidelijkt door veel voor te doen. Je hebt je uiterste best gedaan steeds jouw uitleg en feedback aan te passen op het hoofdberoep van de cursist. Variërend van Fysiotherapeut tot Logopedist tot groepsleerkracht. Het van meerdere kanten kunnen zien en uitleggen vind ik heel knap! Deze cursus is intensief voor lichaam en geest, het maakt mij hongerig naar verder leren werken aan deze fundamenten.”

“Annemieke heeft kennis van zaken, neemt de tijd om alles uit te leggen. Heel veel persoonlijke aandacht. Duidelijke opbouw en structuur. Het is op school toepasbaar, maar ook voor mezelf. Leerzaam!”

Met betrekking tot de Wereldspel Expert Opleiding:

“Begin dit jaar de opleiding Expert Wereldspel gestart. Wat een feest om met een aantal bevlogen mensen bij elkaar te mogen zitten. Met veel respect is er naar elkaar geluisterd en gerichte feedback gegeven. Annemieke heeft ons op een professionele manier kennis laten maken met het Wereldspel en het IOO. Ik heb nu een mooi instrument in handen om mijn expertise te verdiepen.”

“De opleiding tot expert Wereldspel is een veelzijdige. Je leert niet alleen alles over het Wereldspel, maar ook over het afnemen van didactisch onderzoek. Je hebt na afloop een kant-en-klare tool in handen.
De opleiding in Castricum heb ik als zeer prettig ervaren. De sfeer was ontspannen, de opleider is fijn in haar benadering en feedback én we hadden een fijne groep gelijkgestemden. Ondanks dat het voor mij best even reizen was, heb ik enorm genoten van deze opleiding. Het was het zeker waard!”

“Ik beveel de opleiding Expert Wereldspel bij Instituut Kind in Beeld van harte aan. De opleider beschikt over uitgebreide kennis en kan moeiteloos alle vragen beantwoorden. De begeleiding is bijzonder prettig, en de feedback die je ontvangt dient als een waar voorbeeld voor velen. Ook de begeleiding bij de praktijkopdrachten is zeer aangenaam, met voldoende ruimte voor vragen en het bespreken van casussen. Als je de opleiding in Castricum volgt, heb je bovendien het geluk te kunnen genieten van heerlijke, gezonde taart.”

Met betrekking tot de jaaropleiding Wonderwijzer word je zo!:

‘ Het geeft weer een andere invalshoek om naar kinderen te kijken en een helder stappenplan om aan te werken’.

‘Ik heb nieuwe inzichten gekregen en zie nu hoe belangrijk het is om te beginnen bij het fundament en dan pas verder te bouwen’.

‘Waardevol!’

‘Het heeft me een handig handelingsplan gegeven’

‘Deze opleiding moet je zeker doen!: Samen zie en bereik je meer’.

‘Praktisch!’

Back To Top