Wie ben ik

Mijn naam is Annemieke Hoogeboom-Veldt en ik ben gecertificeerd NLP- en Matrix-coach en Registertherapeut Aanvullende Gezondheidszorg RTAG®.
Vanuit mijn ervaring als moeder, leerkracht en coach leer ik kinderen, tieners en volwassenen (opnieuw) gebruik maken van eigen kracht en kwaliteiten om zich zo verder te ontwikkelen.Annemieke Hoogeboom
Na mijn pedagogische opleiding heb ik de volgende trainingen gevolgd:

– NLP-practitioner en Master

– Systemisch werk; familie- en organisatieopstellingen

– Persoonlijke Begeleiding (gecertificeerd NLP-coach)

– Traumawerk (lichaamsgericht werk)

– Oplossingsgericht coachen

– MatriX Coaching (gecertificeerd Matrix-coach)

– Hartcoherentie

– Beelddenken signaleren en didactiek (gecertificeerd Beelddenk Expert)

LEREN LEREN  (gecertificeerd LEREN LEREN trainer)

– Q4 Profiles (DISC) certificatietraining

Ik ben aangesloten bij twee beroepsverenigingen, de VIV en de SRBAG. Dit betekent onder andere dat een groot aantal zorgverzekeraars de consulten vergoeden indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Klik hier voor een overzicht van verzekeraars die in 2014 vergoeden. Exacte informatie hierover kun je inwinnen bij je eigen verzekering.