skip to Main Content

Wat ik in Portugal aan het doen ben?

Geplaatst door Wonderwijs Coaching op zondag 29 oktober 2017

Wonderwijs op reis

Het runnen van een eigen bedrijf combineren met het  moederschap van 2 jonge kinderen is zo nu en dan een soort van topsport. Er zijn altijd dingen te regelen, je wil er zijn voor je kinderen en partner, cliënten, betrokken zijn bij school en o zit de wasmand al weer vol?…. En voor je het weet is er weer een dag voorbij. Ik heb alles goed op de rit, mijn man en ik zijn beurtelings zo veel mogelijk bij de kinderen. Mijn praktijkuren zitten hoegenaamd vol, evenals de uren die ik als begeleider op scholen wil invullen. Je zou misschien denken; mooi, goed gedaan, lekker houden zo. Daar zit wat in, maar ik vond het juist tijd voor een bezinningsmoment 😇. Tijd om te kijken hoe ik mijn bedrijf de komende jaren verder vorm wil geven en zowel persoonlijk als zakelijk door kan groeien.

Vorige week heb ik me 5 dagen onttrokken aan de drukte van dit bestaan door me samen met een businesscoach in Portugal terug te trekken. Tijdens mijn besluitvorming in dit proces heb ik me natuurlijk afgevraagd of ik geen ontaarde moeder was om ‘zomaar’ vijf dagen zonder mijn gezin op pad te gaan. Maar mijn man steunde me volledig, zorgde dat zijn agenda deze dagen vrij was en hij er voor de kinderen zou zijn. En het vooruitzicht naar een lekker zonnetje en wat vrije tijd was té aantrekkelijk. Dus ik nam de stap. En ik ging. Genietend van de warmte, de mooie omgeving en de rust, kon ik eens volledig in het ‘nu’ zijn en me zo in alle rust bezinnen over de verdere groei en ontwikkeling van Wonderwijs. En juist dat in het ‘nu’ zijn, heb ik ervaren, is zo belangrijk om creatieve en inspirerende gedachten te creëren. Wat was het heerlijk om even niet in beslag te worden genomen door het vullen van broodtrommels, rijden naar school en sport, schrijven van trainingen, administratie enzovoort. Gewoon alleen maar ik, stilte, een lekker zonnetje en samen met de businesscoach die ik had meegenomen mijmeren en plannen maken voor de toekomst. Ik heb opnieuw helder gekregen waar ik voor sta en wat mijn drive is binnen mijn praktijk. Waar ik de komende jaren op door wil varen om zo een groter publiek te bereiken met als doel zoveel mogelijk kinderen te helpen bouwen aan een goed fundament voor hun leven. Gaaf was het om helemaal in contact te zijn met mijn passie en ideeën te creëren om nieuwe wegen vorm te geven. Het was voor mij een prachtig geschenk, deze vijf dagen. Ik neem je de komende maanden graag mee op mijn verdere ‘reis’. Ik zal je via deze nieuwsbrief op de hoogte houden en vaker nog op facebook zaken plaatsen. Dus vind je het interessant dit te volgen dan raad ik je van harte aan mijn pagina te linken en te liken. Dan kom ik vanzelf in je tijdlijn langs😉. En o ja; man en kinderen hebben zich tijdens mijn afwezigheid prima zonder mij gered 😉

Adeus! Annemieke

Back To Top