skip to Main Content

Wonderwijs SummerSchool rekenen

Kinderen die moeite hebben met rekenen en er gedurende de schoolvakantie bijna niet mee bezig zijn, kunnen na de vakantie last hebben van weggezakte kennis. Rekenen in de zomervakantie is dus belangrijk voor kinderen die daar moeite mee hebben.

Om kinderen weer even helemaal op te frissen voor zij aan het nieuwe schooljaar beginnen, organiseert Wonderwijs in de laatste week van de zomervakantie de Wonderwijs SummerSchool: belangrijke basisvaardigheden die nodig zijn bij het rekenen worden aangeboden en geoefend zodat het brein weer helemaal ‘bij’ is als de school weer begint en de rekenontwikkeling verder kan gaan. Dat doen we actief en spelenderwijs, dus kinderen worden gemotiveerd en vinden het leuk!

U wilt ook dat uw kind weer opgefrist aan het nieuwe schooljaar start? Meld dan nu via de button hieronder aan! Om optimale aandacht te garanderen is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

button aanmelden

 

Voor wie?

Deze SummerSchool activiteit is bedoeld voor kinderen die naar groep 5, groep 6, groep 7 of groep 8 gaan. Er wordt vooral aandacht besteed aan basisvaardigheden, automatiseren t/m 20, de tafels en diverse bewerkingen.

Wanneer en Waar?

zaterdag 2 september van 13.30 tot 15.00 in Castricum.

Waar?

praktijklocatie Castricum op Landgoed Duin en Bosch

Wat kost het?

Je investering voor deze bijeenkomst is € 65,-

Wanneer  je kind ook meedoet aan de Summerschool Lezen dan betaal je voor de twee bijeenkomsten samen € 100,-

 

Lees hier over andere Wonderwijs Summerschool activiteiten!

Back To Top